Etusivu Toiminta-ajatus Tuotteet Kuvagalleria Yhteystiedot
         

 

Tuotteet

  • Laitevarsistot ovat Medivarsta Oy:n pääasiallinen tuoteryhmä. Ne suunnitellaan ja mitoitetaan aina tapauskohtaisesti, esimerkiksi saneerauskohteissa paikan päällä ja uudishankkeiden yhteydessä piirustusten perusteella laadittavan 3D-mallinnoksen avulla.

Varsistoihin voidaan liittää tarpeiden mukaan suunniteltuja ja valmistettuja päätelaitetelineitä. Niihin voidaan asentaa työtaso, näppäimistötaso, yksi tai kaksi näyttöä, liityntöjä tai esimerkiksi pieni kohdevalaisin tehohoitopotilaan yöllistä tarkkailua varten.   

Varsistojen horisontaalisen liikeradan laajuus on riippuvainen halutusta vaakavarren mitasta, jousivarren portaattomasti lukittava vertikaalinen liikerata on yli 1700 mm. Se mahdollistaa päätelaitetelineen nostamisen ylös, kun sitä ei tarvita, sekä laskemisen alas istualtaan työskentelyä varten.

  • Mobiilivaunut vaativaan käyttöön. Suunnittelussa on huomioitu uusimmat tietotekniikan tarjoamat mahdollisuudet. Havainnekuvissa työtason alle on sijoitettu kaksi HP ProDesk 600 G2- tietokonetta, jalustaan mahtuu esimerkiksi suojaerotusmuuntaja.

  • Varstatolppa on oma valmiste, joka korvaa mobiilipöytien ulkomaiset säätöjalat. Se on monikäyttöinen tuote - äänetön ja sähkövirrasta riippumaton. 

  • Laitevarsistojen ja mobiilivaunujen valmistuksessa käytetään uusinta tekniikkaa edustavia työstö- ja laserleikkauslaitteita. Näin monimuotoisetkin osat voidaan valmistaa mittatarkasti.

  • Varsta-tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, joten ominaisuuksien määrittely on vaivatonta ilman väliportaita ja toimitusajat ovat täsmällisiä. 

  • Tuotteet luokitellaan lääkintälaitedirektiivin 1-luokkaan (Medical Device Directive 93/42/EEC, Class 1) ja valmistetaan sen vaatimusten mukaisesti.

  • Ensihoidon tarpeisiin vastaavat Medirol-paarit ovat olleet Suomen markkinoilla jo vuosia ja ne ovat osittautuneet pidetyiksi ja kestäviksi.

  • Medivarsta Oy myös huoltaa maahan tuomansa ja Medisampo Oy:n maahan tuomat Clinic Extero -mallit.